Birkedal Pelsfår​

✓​ Fra egen fåreavl

✓​ Håndværk i luksuskvalitet

✓​ Egen gårdbutik i 20 år

Profil​

​Pia’s uddannelse inden for tekstil og ikke mindst strik samt arbejdet med specielt uld og pels er medvirkende til, at du får den bedste vejledning, når du handler med os.

Erik har været med hele vejen omkring får, lam og skind, deltager i produktionen og tager med på messer og markeder.

Vores besætning af gotlandske pelsfår har leveret fantastisk uld og skind til en masse produkter. Gotlandsfåret er af typen nordisk korthalefår og tilhører de primitive racer. Det gotlandske udegangsfår kan via arkæologiske fund i Danmark og Sverige føres tilbage til bronzealderen.

Vi har selv sorteret ulden, som vi får spundet på Hjelholts Uldspinderi. Her er vi sikre på at garnet er spundet af vores egen uld. Når lammene slagtes salter vi selv skindene, som vi senere kører til garveriet i Tranås, Sverige. Her er vi også sikre på at få vores egne skind igen.

Vores garn også kaldet DANSK PELSULD udgør størstedelen af det garn vi sælger. Vi strikker og designer selv en del modeller men har også opskrifter til strikmodeller fra Hjelholts Uldspinderi.

Af lammeskindene syr vi veste, huer, luffer, puder og krammedyr. Et unik produkt af højeste kvalitet, som du kan bruge i mange år. Vi sælger også mange lammeskind til boligen.

At vi selv har fingrene i uld og pels medfører at vi altid kan stå inde for det produkt vi sælger. Vi følger forarbejdsningsprocessen fra start til slut, så vi er sikre på at kvaliteten er i top.

​Gennem 20 år har vi drevet Birkedal Gårdbutik og har haft besøg af mange dejlige kunder. Nu helliger vi os produktionen af de skønne produkter og har ikke længere får og gårdbutik. I 2015 er vi flyttet til mere private omgivelser og har skiftet navn til Birkedal Pelsfår.


I kalenderen kan du se hvilke messer og markeder du kan træffe os på i løbet af året.
De forskellige produkter vi præsenterer på hjemmesiden kan bestilles pr. telefon eller mail. Vi sender til kunder i hele landet.

Kontakt os

Vil du høre mere om vores produkter, eller har du nogle andre spørgsmål? Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt. ​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmaoplysninger​

Birkedal Pelsfaar

Pia og Erik Madsen​

Kontaktinfo