Birkedal Pelsfår​

✓​ Fra egen fåreavl

✓​ Håndværk i luksuskvalitet

✓​ Egen gårdbutik i 20 år

Gotlandsk pelsuld fra egne danske får

​Har det betydning for dig hvor den uld, du strikker med, den kommer fra? Hos Pelsfår udvinder vi dansk pelsuld af egne får, som vi forhandler til vores mange kræsne kunder i Roskilde, Vestegnen og på Nordsjælland, som sætter pris på den høje kvalitet, vi leverer.

Dansk pelsuld er et naturligt garn, som bliver spundet på Hjeltholt Uldspinderi på Fyn, som er vores trofaste samarbejdspartner. Vi har egne gotlandske får, som vi får vores uld fra - og det er helt karakteristisk med det flotte, hvide garn med nydelige, grå nuancer, som gør dansk pelsuld fra Pelsfår genkendeligt.

Flot, dansk pelsuld giver nydelige produkter

Er strik en af dine store hobbyer, har du sikkert bemærket, hvor svært det er at få et rigtigt godt slutprodukt med dansk pelsuld i ringe kvalitet. Vi stiller os ikke til takke med hvad som helst, da vi lever af glade og tilfredse kunder. 

Kun det bedste garn får lov at passere nåleøjet til salg i vores butik. Her finder du et bredt udvalg af forskellige typer garn i mange farver, tykkelser og kvaliteter. 

Vi er passionerede omkring vores arbejde, og det påstår vi, at du kan mærke som kunde hos os. Vi er yderst nærværende og personlige, hvorfor vi gerne deler ud af egne erfaringer og opskrifter på sweatere, tæpper og meget andet, der laves i dansk pelsuld.

Kyndig rådgivning om materialer

Når du skal i gang med et nyt projekt, har du mulighed for at komme til os for at få hjælp og rådgivning om de forskellige materialer, vi tilbyder. 

Dansk pelsuld er noget virkelig lækkert garn, som er nemt at have med at gøre - og det giver de flotteste produkter, som er lækre og komfortable. Så tag kontakt til os for at høre mere om vores garn, så vi kan hjælpe dig. Vi forhandler dansk pelsuld til gode priser, og kvaliteten er helt i top.

Ring for at høre mere på telefon 48 21 00 56 / 26 14 44 50 eller skriv til madsen@pelsfaar.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.​

Kontakt os

Vil du høre mere om vores produkter, eller har du nogle andre spørgsmål? Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt. ​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmaoplysninger​

Birkedal Pelsfaar

Pia og Erik Madsen​

Kontaktinfo