Birkedal Pelsfår​

✓​ Fra egen fåreavl

✓​ Håndværk i luksuskvalitet

✓​ Egen gårdbutik i 20 år

Produkter​

Her kan du læse mere om vores produkter​

Varesortiment er opbygget omkring 2 kategorier af produkter:

Produkter som har oprindelse i vores egen besætning af gotlandske pelsfår, hvor fårene leverer en fantastisk uld til både filtning og anden forarbejdning.

Vi har selv sorteret ulden, som vi får spundet på Hjelholts Uldspinderi. Her er vi sikre på at garnet er spundet af vores egen uld. Når lammene er slagtet, er skindene blevet saltet. De køres til garveriet i Tranaas, Sverige, hvor de bliver garvet. Her er vi også sikre på at få vores egne skind igen.

At vi selv har fingrene i uld og pels medfører du får den bedste vejledning, når du handler med os. Unika strikmodeller og produkter af lammeskind fremstilles på vores eget værksted, hvilket er medvirkende til at vi altid kan stå inde for det produkt vi sælger.

Produkter som er indkøbt til butikken hos anden leverandør, skal leve op til de kvalitetskrav vi stiller til vores egne produkter. Det kan være uldplaider, filtsko og andre garner. Vi sælger også bøger og strikkefittings, metervarer, tråd og sytilbehør.​

Kontakt os

Vil du høre mere om vores produkter, eller har du nogle andre spørgsmål? Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt. ​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmaoplysninger​

Birkedal Pelsfaar

Pia og Erik Madsen​

Kontaktinfo