Birkedal Pelsfår​

✓​ Fra egen fåreavl

✓​ Håndværk i luksuskvalitet

✓​ Egen gårdbutik i 20 år

Naturgarn i fremragende kvalitet​

Holder du af at strikke, og søger du naturgarn i fremragende kvalitet i nærheden af Roskilde og i Nordsjælland, tilbyder vi hos Birkedal Pelsfår i Skibby, masser af naturgarn til strikning.

Pelsfår er en erfaren virksomhed med dybe rødder i tekstilbranchen. Vi udvikler selv vores egne produkter, som er fortrinsvis naturgarn og skind. De gotlandske pelsfår, der bærer en lækker uld og leverer flotte skind, er grundstammen i vores produkter.

Sætter du pris på naturgarn udviklet af lokale pelsfår, sorterer vi selv ulden og får den spundet på Hjeltholts Uldspinderi, som vi har et godt samarbejde med.

Ægte, dansk naturgarn til passionerede strikkere

Er strik en af dine helt store hobbyer, og sætter du pris på den ægte vare? Naturgarn fra Pelsfår er naturgarn i høj kvalitet, som giver et flottere resultat, når du strikker. 

Hos os får du ægte, dansk naturgarn, som er lækkert og behageligt at røre ved, og er derfor yderst anvendeligt til at strikke varmt og komfortabelt tøj de kolde vintermåneder.

 

Vi er selv aktive strikkere, hvorfor vi ved, hvor afgørende den gode kvalitet er. Netop derfor, stiller vi os ikke tilfredse med hvad som helst. Køb naturgarn hos os, og få noget flot og stærkt garn fra danske producenter.

Høj kvalitet til en god pris

Kan du heller ikke nøjes med garn i ringe kvalitet? Hos Pelsfår finder du udelukkende det bedste naturgarn, som er en fornøjelse at strikke med. 

Kig ind i vores butik for at finde det, du har behov for i vores store udvalg til en fornuftig pris, eller kontakt os for at høre mere. Vi tager glædeligt imod dig, uanset om du kommer lokalt fra Skibby eller fra et andet sted på Sjælland, som eksempelvis Vestegnen eller Sydsjælland.

Ring på telefon 48 21 00 56 / 26 14 44 50 eller skriv til madsen@pelsfaar.dk.​

Kontakt os

Vil du høre mere om vores produkter, eller har du nogle andre spørgsmål? Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt. ​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmaoplysninger​

Birkedal Pelsfaar

Pia og Erik Madsen​

Kontaktinfo