✓​ Fra egen fåreavl

✓​ Håndværk i luksuskvalitet

✓​ Egen gårdbutik i 20 år

Naturgarn i fremragende kvalitet

Holder du af at strikke, og søger du noget naturgarn i fremragende kvalitet i nærheden af Roskilde på Nordsjælland, tilbyder vi hos Pelsfår i Skibby masser af naturgarn til strikning.

Pelsfår er en erfaren virksomhed, der har dybe rødder i tekstilbranchen. Vi udvikler selv vores egne produkter, som er fortrinsvis naturgarn og skind. De gotlandske pelsfår, der bærer en lækker uld og leverer flotte skind, er grundstammen i vores produkter. 

Sætter du pris på naturgarn, der er udviklet af lokale pelsfår, sorterer vi selv ulden og får den spundet på Hjeltholts Uldspinderi, som vi har et godt samarbejde med.

Ægte, dansk naturgarn til passionerede strikkere

Er strik en af dine helt store hobbyer, og sætter du pris på den ægte vare? Naturgarn fra Pelsfår er naturgarn i høj kvalitet, som giver et flottere resultat, når du strikker.​

​Hos os får du ægte, dansk naturgarn, som er lækkert og behageligt at røre ved, og det er derfor yderst anvendeligt til at strikke varmt og komfortabelt tøj de kolde vintermåneder. Vi er selv aktive strikkere, hvorfor vi ved, hvor afgørende den gode kvalitet er. Netop derfor, stiller vi os ikke tilfredse med hvad som helst. Køb naturgarn hos os, og få noget flot og stærkt garn fra danske producenter.

Høj kvalitet til en god pris

Kan du heller ikke nøjes med garn i ringe kvalitet? Her hos Pelsfår finder du udelukkende, et udvalg af det bedste naturgarn, som er en fornøjelse at strikke med. Vælg mellem en masse spændende farver til dit projekt - der er også flere tykkelser at vælge imellem. Kig ind i vores butik for at finde det, du har behov for, eller kontakt os for at høre mere.

Ring på telefon 48 21 00 56 / 26 14 44 50 eller skriv til madsen@pelsfaar.dk.

Firmaoplysninger​

Pelsfår

Pia og Erik Madsen​

Adresse

Pilehaven 6, Ferslev
4050 Skibby

Kontaktinfo